Garderobe rekken

Onze kapstokken bestaan uit een robuust systeem.

De garderobe kan door de eenvoudige constructie zeer snel geplaatst worden. Ook is het mogelijk om meerdere rekken aan elkaar te koppelen tot een lange rij.

Elk rek heeft een lengte van ca 2 meter en een hoogte van ca 2 meter en bevat in totaal 100 haakjes. Deze 100 haakjes zijn verdeeld over twee lagen (onderste laag op ca 1m hoogte en bovenste laag op 2m hoogte).

De lengte van de losse onderdelen is maximaal 2,10 meter en is dus in vrijwel elke bestelauto of aanhangwagen te vervoeren.

Garderobe nummers

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele garderobeplaatjes.

Onze garderobenummertjes zijn kunststof plaatjes met een ingegraveerd nummer. Alle garderobemunten zijn dubbel uitgevoerd. Eén van de plaatjes blijft aan de kapstok hangen en het ander kan meegegeven worden aan de gast op het moment dat de jas of kledingstuk opgehangen wordt.

Door het gebruik van meerdere kleuren is de garderobe eenvoudig in verschillende gangen te verdelen wat het terugzoeken van het juiste nummer aanzienlijk versnelt.

De garderobetokens zijn speciaal gemaakt voor onze garderoberekken. Heeft u zelf rekken en wilt u alleen de nummertjes huren? Let er dan op dat haakje van uw kapstok niet te groot is. Het gaatje in het nummertje is slechts 9mm.

Kleerhangers

Jassen met een kapot lusje? Geen probleem!

Je zult zien dat er altijd bezoekers zijn die een jas hebben waarvan het ophanglusje ontbreekt of stuk is. Daarom adviseren wij om voor ca 10% van het aantal kapstokhaken ook kleerhangers bij te bestellen. Op deze manier zijn kledingstukken waarvan het lusje ontbreekt toch netjes aan een haakje op te hangen.

Onze kledinghangers zijn per 60st. verpakt.

 

Garderobe balie

Een nette inname- en uitgiftebalie zorgt voor de juiste uitstraling en maakt een positieve indruk op de bezoeker

Optioneel kunnen wij nette balie-delen leveren voor afscherming tussen de bezoeker en de garderobe en dient tevens een vlotte afhandeling tijdens inname en uitgifte.

Deze balie-delen bestaan uit klaptafels van afmeting (lxbxh): 183 x 76 x 90 welke voorzien worden van een strakke zwarte afrok. De grootte van de garderobe bepaalt het aantal benodigde balie delen.

Wij adviseren deze balie te gebruiken bij upper class events. Organiseert u een studentenfeest, festival of vergelijkbaar publieksevent? Dan adviseren wij u gebruik te maken van een stevigere afscheiding zoals dranghekken of stage barriers.

Baggagelabel printer

Berg koffers en tassen geordend op én zoek deze snel terug

Op sommige businessevents of studentenfeesten kunt u naast jassen ook aktekoffertjes, laptoptassen of rugzakken verwachten. Denkt u dat veel bezoekers deze in bewaring willen stellen? Dan is het verstandig om een baggagelabelprinter te huren. Hiermee print u eenvoudig een label waarvan één deel aan de tas bevestigd wordt en het andere deel aan de klant wordt meegegeven.

Doordat de printer naast een oplopende nummering geheel automatisch ook een letter op het label print, gaat het terugzoeken van een koffer of tas nóg sneller.

Kleerhanger rekken

Zeer nette gelegenheid? Kies dan voor kleerhangers

Vraagt uw event om een nettere aanpak dan kapstokken met haakjes? Dan is het ook mogelijk om rekken speciaal voor kledinghangers te huren. Voor het kreukvrij ophangen van bijvoorbeeld colberts is dit de beste oplossing. Een kleerhanger-rek bestaat uit twee lagen (hoog/laag).

Kies echter alleen voor kleerhangers als de aard van het event dit vereist. Het ophangen van een kledingstuk aan een kleerhanger duurt vele malen langer dan het ophangen van een jas aan een haakje!

Afmetingen:
lxbxh: 206cm x 65cm x 204cm

TOP